Combineer meerdere merken
Combineer meerdere merken
Bestel op 1 website
Bestel op 1 website
Persoonlijk contact
Persoonlijk contact
Franco levering
Franco levering
1 factuur
1 factuur
"Naast wenskaarten en cadeautjes kun je bij KKEC ook terecht voor foto’s en afbeeldingen op canvas, glas en aluminium of voor het inlijsten van foto’s, afbeeldingen of speciale objecten. ‘Wij zijn de leukste cadeauwinkel in de Koopgoot in Rotterdam en in de Westfield Mall of the Netherlands.’ Het assortiment van KKEC straalt vrolijkheid uit. ‘We houden van kleur en humor en dat vind je overal terug in onze winkel’. Peter en Marion koesteren de samenwerking die ze hebben met Prospectt. ‘Prospectt is een leverancier met een enorm aanbod van merken. Merken die bij ons passen. Net zoals de mensen die daar werken. Melanie en Ilse zijn twee kanjers die ons helpen bij het samenstellen van de collectie. Ze zijn altijd goed bereikbaar en altijd bereid om met ons mee te denken. Mede daardoor maken we nu een mooie groei door en zien we door de toevoeging van nieuwe merken de omzet alleen maar stijgen.’ KKEC voert vanuit Prospectt de merken Pineut, Baru, Gusta, Leeff, Gift Atelier, Rivsalt, Original Home en Senza. ‘Stuk voor stuk kwalitatief mooie merken met een goede prijsstelling en margemix. De merken zijn in de winkel goed met elkaar te combineren, dus wij zijn tevreden met deze selectie.’"
KKEC | Rotterdam & Leidschendam
"De trendy woonwinkel (en webshop) MINTO. Lifestyle is ontstaan vanuit een passie en liefde voor styling en interieur. Broer en zus Jorrit en Mildred bieden in hun winkel in hartje Hoorn een gevarieerde en originele collectie aan op het gebied van wonen en lifestyle. Voor een feestelijk ingepakt cadeau of vrijblijvend interieur advies ben je bij MINTO. Lifestyle aan het goede adres. Persoonlijke aandacht en service vinden ze in de winkel erg belangrijk en dat is ook wat ze zo aantrekt in het fijne en gezellige contact met Melanie en Ilse van Prospectt. ‘Ze denken goed mee met het samenstellen van de collectie, verzending of een spoedbestelling. Bestellen of nabestellen gaat heel gemakkelijk via de website en we vinden het gevarieerde aanbod van merken heel fijn. Zo kunnen we bij Prospectt een mooie, brede collectie inkopen voor in onze winkel.’ Het merk Leeff is de grote favoriet van Jorrit en Mildred. ‘Door de eenvoud past dit merk perfect thuis in onze winkel. Daarnaast is het goed geprijsd en heeft het een hoge omloopsnelheid’."
MINTO. Lifestyle | Hoorn
"Mamzel is een (web)winkel van, voor en door blijmakers. Blijmaker en zaakvoerder Kim vertelt dat ze geschenken aanbieden die je leven een extra laagje blijheid geven. ‘Die sprankel voel je bij ons door de hele klantenreis heen’. Kim werkt inmiddels alweer een tijdje met Prospectt en vindt de persoonlijke samenwerking heel fijn. ‘Ik vind Veronique en Joost vooral zo leuk! We hebben echt een partnership waarin jullie keihard meedenken met ons als klant. Het aanbod blijft verrassen. Prospectt staat niet stil en is steeds bezig met haar groei en verbeteringen achter de schermen om het iedereen nog aangenamer te maken en zoveel mogelijk te ontlasten.’ De merken Pineut, Leeff, Agroposta, Rivsalt, Neolea en Gusta springen er voor Kim echt uit."
Mamzel
"In de winkel (en webshop) LAB02 van Femke ten Berge vind je lifestyle, interior & stationery-items waar je blij van wordt! De winkel in Apeldoorn kenmerkt zich door natural simplicity en is geïnspireerd door Everyday Designers; stijlvolle mannen en vrouwen die met passie bezig zijn met verandering in interieur en lifestyle. ’Sfeervol en verrassend inkopen tegen een goede prijs trekt mij aan bij Prospectt. Evenals de mooie producten, prettige service, ruime betaalvoorwaarden, het groeiende aantal merken en de onderscheidenheid.’"
LAB02 | Apeldoorn
"In 2016 zijn de zussen Fleure en Daphne Bos hun mini warenhuis Meester Design Store begonnen waar ze bijzondere cadeautjes verkopen. Van design items voor in huis tot food, kleding, lifestyle accessoires en sieraden. 'Vandaar dat we heel graag samenwerken met Prospectt. Wij vinden ze vernieuwend, heel goed vertegenwoordigt qua merken en aanbod, betrokken bij hun klanten en altijd even vriendelijk. En ook niet onbelangrijk; ze doen wat ze beloven!'"
Meester Design Store | Ouddorp
"Mix je eigenzinnigheid met geboren ondernemerschap en een feilloos gevoel voor wat mooi en duurzaam is, dan kom je aardig in de buurt van de woonwinkel van Jenny Kienstra: De Afslag Wonen op Ameland. Deze woonwinkel kleurt liever buiten de lijntjes en is altijd net even anders. 'Ik werk samen met Prospectt omdat ze een geweldige collectie hebben en constant vernieuwend zijn. Op 1 plek vind ik verschillende mooie merken bij elkaar, ideaal voor het transport naar Ameland. Het persoonlijke contact met Kirsten is ook heel erg prettig werken!'"
De Afslag Wonen | Nes Ameland