Bij prospectt gebruiken wij cookies op onze site om jou de beste ervaring te kunnen geven. Lees hier meer Accepteren
ASSISTENT LOGISTIEK MANAGEMENT

24 – 32 uurWIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU! Ben jij een nauwkeurig en gestructureerd persoon, hou je van het werken in een team, ben je gek op het maken (en je houden aan) planningen, ben je communicatief en administratief vaardig, ben je flexibel en ben je proactief? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

WIE ZIJN WIJ?  Prospectt is de toonaangevende distributeur van lifestylemerken. Persoonlijke aandacht, deskundigheid en vernieuwing staan centraal in ons denken en doen. Vanuit deze kernwaarden bedienen we elke dag honderden ondernemers die actief zijn binnen retail. Denk aan concept-stores, ketens en warenhuizen in België, Nederland en Luxemburg. Voor uitbreiding van ons operationele team zijn we op zoek naar een doortastende assistent logistiek.WAT GA JE DOEN? Als assistent logistiek ondersteun je de manager logistiek. Met hem zorg je ervoor dat de aanlevering van onze 25 merken goed verloopt, orders juist in het systeem worden geboekt, ons magazijn goed wordt gevoed en uitstekend performed en zorg je ervoor dat onze klanten juist, tijdig en conform afspraken hun bestellingen ontvangen. Je brengt structuur en rust in ons logistieke proces en ontzorgt de afdeling in hun dagelijkse activiteiten. Je bewaakt de voortgang van de orders en de leveringen en zet de juiste acties naar onze samenwerkingsverbanden uit. Je zorgt voor de juiste administratieve registratie van nieuwe producten in ons systeem en bent mede verantwoordelijk voor de inkoop van onze merken. 

 

WIE BEN JIJ? Je bent nauwkeurig, gestructureerd en zowel communicatief als administratief vaardig. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en je hebt minimaal MBO denk- en werkniveau.WAT BIEDEN WIJ JE?  Een kans om jezelf en ons bedrijf verder te ontwikkelen. Een marktconform salaris passend bij jouw kennis en ervaring. Een gezellige werksfeer en een mooie plek in een enthousiast, jong team. 

 

 

IS DEZE FUNCTIE BIJ PROSPECTT JOU OP HET LIJF GESCHREVEN?  Stuur je motivatiebrief en CV naar Stefanie Kleisterlee via stefanie@prospectt.nl of naar Jochem van Dolder (logistiek manager) via jochem@prospectt.nl

 

Wij kijken uit naar je sollicitatie!  

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.