Bij prospectt gebruiken wij cookies op onze site om jou de beste ervaring te kunnen geven. Lees hier meer Accepteren
TRAFFIC MANAGER

32 – 40 uurWIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU! Ben jij een nauwkeurig en gestructureerd persoon, hou je van het werken in een team, ben je gek op het maken (en je houden aan) planningen, ben je communicatief en administratief vaardig, ben je flexibel en ben je proactief? Dan zijn wij op zoek naar jou! WIE ZIJN WIJ?  Leeff is een herkenbaar merk van eigen bodem dat staat voor warmte, eenvoud en kwaliteit. Met woonaccessoires die speciaal zijn ontworpen om de waardevolle momenten van het leven mooi te maken. Leeff is een van de mooie merken die ons zusterbedrijf Prospectt vertegenwoordigt en distribueert in de Benelux. Voor uitbreiding van ons Leeff productontwikkelingsteam zijn we op zoek naar een enthousiaste trafficmanagerWAT GA JE DOEN? Als traffic manager ondersteun je het productontwikkelingsteam van Leeff op alle fronten. Je brengt structuur in ons creatieve proces en ontzorgt de hele afdeling in hun dagelijkse activiteiten. Je bewaakt de voortgang van de jaarplanning en zet onze ideeën om in concrete acties bij leveranciers. Je zorgt voor de juiste administratieve registratie van nieuwe producten in ons systeem en bent verantwoordelijk voor de inkoop van onze eigen collecties. 

 

WIE BEN JIJ? Je bent nauwkeurig, gestructureerd en zowel communicatief als administratief vaardig. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en je hebt minimaal MBO denk- en werkniveau.WAT BIEDEN WIJ JE?  Een kans om jezelf en ons merk Leeff verder te ontwikkelen. Een marktconform salaris passend bij jouw kennis en ervaring. Een gezellige werksfeer en een mooie plek in een enthousiast, jong team. 

 

 

IS DEZE FUNCTIE BIJ LEEFF JOU OP HET LIJF GESCHREVEN?  Stuur je motivatiebrief en CV naar Stefanie Kleisterlee via stefanie@prospectt.nl

 

Wij kijken uit naar je sollicitatie!  

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.