Bij prospectt gebruiken wij cookies op onze site om jou de beste ervaring te kunnen geven. Lees hier meer Accepteren

Oxious Too beautiful to waste

De prachtige doeken van Oxious komen met een verhaal. Het verhaal van water besparen. Het verhaal van duurzaam leven. Het verhaal van voor elkaar zorgen en gelijke kansen voor iedereen. Omdat we samen de wereld kunnen veranderen. One cloth at a time.

 

Lees meer

Oxious Groothandel 

De missie van Oxious is om hoogwaardige producten te maken waar mensen blij van worden. Oxious produceert volgens de hoogste ecologische, sociale en ethische normen. Ze hopen daarmee ook andere te inspireren om actie te ondernemen naar een duurzame economie.

 

Oxious en duurzaamheid

De textielindustrie is een sector waar kinderarbeid, genderongelijkheid, overmatig gebruik van water, land, energie, chemicaliën en een hoge CO2-uitstoot schering en inslag zijn. In plaats daarvan zijn ze een klein bedrijf dat hoogwaardige producten maakt met verantwoordelijkheid en respect voor mens en planeet. Ze verbeteren continu de processen en maken tegelijkertijd prachtige producten van hoge kwaliteit waar je vele seizoenen plezier van hebt. Omdat ze streven naar 100% circulariteit, werken ze eraan om steeds meer post-consumer textiel afval in de producten te verwerken. Zo kunnen ze bij Oxious blijven bijdragen aan het verminderen van afval op onze planeet.