Bij prospectt gebruiken wij cookies op onze site om jou de beste ervaring te kunnen geven. Lees hier meer Accepteren
Over ons

Prospectt is een inspirerend merkenhuis en vertegenwoordigt de mooiste merken, uit binnen- én buitenland, in de Benelux. Onze merken hebben een verhaal. De zoektocht naar deze mooie verhalen blijft voortduren en daarom werken we continu met nieuwe merken, producten en concepten. We blijven je graag inspireren via onze mailings, beurzen, sociale media, winkelbezoeken en in onze showroom.

 

We distribueren de mooie merken vanuit ons magazijn en leveren direct bij jou in de winkel. Door onze efficiënte B2B shop kun je onze merken gemakkelijk combineren. Zo kies je bij ons altijd de producten die passen in jouw concept!

"Fashion, lifestyle, cadeau-artikelen, interieur items, planten, kids & baby kleding én een café; dit is allemaal te vinden in de winkel van Linda en Sandra van der Windt. Zoes Conceptstore is de plek in Hoorn om jezelf of een ander te verwennen. ‘Twee jaar geleden kwamen wij Veronique tegen op showUP en voelden wij direct een klik! Bij Prospectt kunnen wij voor iedere doelgroep een passend product vinden. Zij kunnen ons goed adviseren over trendy producten en denken altijd erg met ons mee, alsof het hun eigen winkel is!’"
Zoes Conceptstore
"In de winkel (en webshop) LAB02 van Femke ten Berge vind je lifestyle, interior & stationery-items waar je blij van wordt! De winkel in Apeldoorn kenmerkt zich door natural simplicity en is geïnspireerd door Everyday Designers; stijlvolle mannen en vrouwen die met passie bezig zijn met verandering in interieur en lifestyle. ’Sfeervol en verrassend inkopen tegen een goede prijs trekt mij aan bij Prospectt. Evenals de mooie producten, prettige service, ruime betaalvoorwaarden, het groeiende aantal merken en de onderscheidenheid.’"
LAB02
"In 2016 zijn de zussen Fleure en Daphne Bos hun mini warenhuis Meester Design Store begonnen in Zwijndrecht (binnenkort openen ze een tweede vestiging in Ouddorp) waar ze bijzondere cadeautjes verkopen. Van design items voor in huis tot food, kleding, lifestyle accessoires en sieraden. 'Vandaar dat we heel graag samenwerken met Prospectt. Wij vinden ze vernieuwend, heel goed vertegenwoordigt qua merken en aanbod, betrokken bij hun klanten en altijd even vriendelijk. En ook niet onbelangrijk; ze doen wat ze beloven!'"
Meester Design Store
"Mix je eigenzinnigheid met geboren ondernemerschap en een feilloos gevoel voor wat mooi en duurzaam is, dan kom je aardig in de buurt van de woonwinkel van Jenny Kienstra: De Afslag Wonen op Ameland. Deze woonwinkel kleurt liever buiten de lijntjes en is altijd net even anders. 'Ik werk samen met Prospectt omdat ze een geweldige collectie hebben en constant vernieuwend zijn. Op 1 plek vind ik verschillende mooie merken bij elkaar, ideaal voor het transport naar Ameland. Het persoonlijke contact met Kirsten is ook heel erg prettig werken!'"
De Afslag Wonen
Persoonlijke relatie

Bij ons draait alles om de relatie en het elkaar echt kennen. Alleen op deze manier weten wij hoe we je verder kunnen helpen.

Deskundigheid
Vernieuwing