Bij prospectt gebruiken wij cookies op onze site om jou de beste ervaring te kunnen geven. Lees hier meer Accepteren

Agropošta Post uit de natuur

Agropošta betekent letterlijk “post uit de natuur”. 100% biologische limonade, met liefde en zorg bereid. Eigenlijk zijn de siropen vloeibare liefdesbrieven. Met veel zorg en respect voor de natuur worden de ingrediënten met de hand geplukt. Alleen het beste fruit en de beste planten worden uitgekozen en verwerkt tot Agropošta siropen. Zo is iedere druppel siroop van topkwaliteit. Goed om te weten: al de producten zijn glutenvrij, vegan, gemaakt met puur biologische ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen.

 

Lees meer

Agropošta natuurlijke limonadesiropen

De natuurlijke limonadesiroop van Agropošta word gemaakt op basis van planten, kruiden en vers fruit. Van aardbei tot salie en van lavendel tot vlierbloesem: proef, en ontdek jouw favoriete smaak!  

  

Uit liefde voor de natuur

In 2011 startte de Kroatische familie Svaic met het maken van siropen. Ze noemden het merk Agropošta, dat ‘post uit de natuur’ betekent. De basis van Agropošta is – samen met de liefde voor natuur – alle kennis die de familie Svaic heeft over planten, kruiden en fruit. Die kennis, die al generaties lang wordt doorgegeven, proef je terug in onze biologische limonadesiroop. ‘Ambachtelijk’ in de puurste vorm. Niet alleen het plukken doen we met de hand, ook het maken van onze natuurlijke limonadesiroop doen we zonder grote machines. Op die manier weten we zeker dat alleen het allerbeste terechtkomt in onze siropen. En, minstens zo belangrijk: we kunnen daardoor zorgen dat we alleen plukken wat we nodig hebben, zonder de plant te beschadigen. Zo kunnen wij ieder jaar opnieuw oogsten van dezelfde planten en struiken en blijven ze bewaard voor de generaties na ons. 

  

Verschillende verrassende smaken

De biologische limonadesiroop zijn er in verschillende smaken, van meer traditionele smaken zoals aardbei en citroen tot verrassende smaken zoals lavendel, salie en citroengras-gember. Met alleen wat water – plat óf bruisend – maak je binnen no-time een heerlijke biologische limonade met de siroop van Agropošta. Een verfrissend drankje om het hele jaar door van te genieten. Of het nu hoogzomer is en je behoefte hebt aan verkoeling, of midden in de winter om je even op een zonnige plek te wanen. 

  

Eersteklas ingrediënten

Voor deze natuurlijke limonadesiroop worden uitsluitend planten en fruit van de hoogste kwaliteit gebruikt. Bij Agropošta plukken ze alles met de hand, met veel oog voor de natuur. Doordat ze alleen de mooiste ingrediënten gebruiken, hoeven ze bijna niets toe te voegen om de oogst te transformeren tot heerlijke siropen. Wat suiker, water en citroenzuur is genoeg. Goed om te weten: alle Agropošta limonadesiropen zijn glutenvrij, vegan, gemaakt met puur biologische ingrediënten en er word geen gebruikt gemaakt van kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen.