Vissevasse Visual stories

ViSSEVASSE is een Deense ontwerp- en papierstudio met een passie voor grafische producten. Bij ViSSEVASSE gaat het om de visuele verhalen. Het is aan jou om hier gevoelens, gedachten en herinneringen aan te koppelen. Dorthe en Karsten hebben een zwak voor iconische gebouwen, stemmingen en ervaringen & halen hun inspiratie voor het design uit alles, van een liedje tot een gevoel. Scandinavisch, minimalistisch design gecombineerd met pastels, poëzie, nostalgie en stof tot nadenken.

 

Lees meer

ViSSEVASSE Groothandel

De naam is Deens voor 'fiddlesticks', wat in het woordenboek definieert als onzin, nonsens. ViSSEVASSE is een ontwerp- en papierstudio uit Kopenhagen met een passie voor grafische producten. De stijl is Scandinavisch en minimalistisch, gecombineerd met delicate pastelkleuren, poëzie, nostalgie en stof tot nadenken. Alle producten van Vissevasse zijn ontworpen door Dorthe Mathiesen, die het bedrijf in 2013 heeft opgericht.

 

Duurzaamheid en kwaliteit van ViSSEVASSE

We leven in een wereld waarin alle bedrijven moeten bepalen hoe ze hun producten zo duurzaam mogelijk kunnen produceren. Een kernaspect van de filosofie van Vissevasse is het maken van hoogwaardige producten waar je jarenlang plezier van zult hebben. Ze willen de wegwerpcultuur uitdagen door te focussen op kwaliteit boven kwantiteit. Ze zijn vereerd een FSC®-gecertificeerd bedrijf te zijn (SCS-COC-005763-BS). Het FSC-label geeft je garantie dat je met een gerust geweten papieren producten kunt kopen. De producten zijn gemaakt van materialen uit verantwoord beheerde FSC-gecertificeerde bossen, gerecyclede materialen en andere gecontroleerde bronnen. Dit betekent onder meer dat het bosareaal van generatie op generatie onaangetast blijft, dat dieren en planten worden beschermd en dat de bosarbeiders goede werkomstandigheden hebben. Bovendien wordt 93% van de producten van Vissevasse gemaakt in Denemarken.